Over ons

Mentor Jannet te West en bewindvoerder Leander Reulink zetten zich met hun team in om complexe besluiten over zorg en financiën hanteerbaar te maken voor (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, jong(volwassenen) en kwetsbare ouderen met bijvoorbeeld Alzheimer, Parkinson of een ander ziektebeeld dat het besluitvormingsproces bemoeilijkt.

Als team ondersteunt Contego bewindvoering & mentorschap u op een persoonlijke manier vanuit het eigen vakgebied.

Of het nu gaat om de zorginhoudelijke coördinatie van een complex zorgarrangement, beslisondersteuning bij medische besluiten, budgetcoaching, bewindvoering of de voorbereiding van het afwikkelen van een nalatenschap: wij ondersteunen zowel individueel als gezamenlijk bij het nemen van pittige besluiten over gezondheid en financiën.

Onze bewindvoerders

Leander

Wilt u graag deskundige begeleiding bij het beheer van uw financiën of zoekt u een Bewindvoerder die u kan helpen om een rechterlijk besluit over uw financiën op een accurate manier uit te voeren?

Neem gerust contact op met Leander Reulink op 06 – 53 52 29 62 of leander@contegobewind.nl.

Laura

Enthousiaste en gedreven bewindvoerder die persoonlijk contact met de cliënt belangrijk vindt. Ziet de persoon en denkt in mogelijkheden.

Onze mentoren

Jannet

Mentor Jannet ondersteunt met haar zorginhoudelijke expertise bij het nemen van weloverwogen besluiten over complexe vraagstukken op het gebied van (medische) zorg en behandeling. Altijd in samenspraak met u en uw naasten.

Tessa

De kracht van elkaar is er samen ook voor gaan in goede en slechte tijden.

Maaike

Door mijn jarenlange ervaring als begeleider in de zorgsector weet ik goed waar de behoeftes van de cliënten maar ook van de zorgprofessionals liggen.